Search This Blog

Saturday, July 28, 2012

Kanakarrine laupäev

Kanakarrist siis. Pilti ei jõudnud teha, sest enne sai toit otsa. Lühike kirjeldus siis.
Te vajate kanafileed 4 tükki, 2 purki tükeldatud tomatit, kookospiima 1/2 purki, karripulbrit, koriandrit, kurkumit, jahvatatud köömneid, nelki, loorberit, soola, valget pipart, 1 tshillikaun, kaks hakitud sibulat, neli küüslauguküünt, jupike tükeldatud ingverit, suhkrut, sojakastet (kõiki natuke ja maitse järgi), oliiviõli haudepoti põhja katmiseks, keedetud mune niipalju, kui on sööjaid.
Esmalt võta haudepott, kata põhi oliiviõliga ja kuumuta kõik vürtsid selles läbi, siis lisa tükeldatud värsked vürtsid. Lisa kookospiim ja tomatisegu. Samal ajal pane teises potis keema munad.
Kui kaste on madalal kuumusel 5 minutit keenud, siis lisa kanafilee /võib panna ka terve kana sinna potti ja keeta paar tundi, kanafileega saate hakkama ca 15 minutiga. Kõige lõpuks lisa kastmesse terved keedetud munad (kooritult;). Serveeri riisiga.
Head isu!
NB! Parem on kasutada päristomateid, kooritult ja tükeldatult siis, aga see võtab kauem aega ja vaeva.

No comments:

Post a Comment